3,5% támogatás

Sokan rájöttek, hogy csak akkor lehet egy tisztább, élhetőbb, zöldebb jövő, ha gyerekeinket is ilyen szellemiségben neveljük, ezért a Peter Pan székhelye szűkösnek bizonyul. Kérjük önt, hogy adója 3,5%- val járuljon hozzá ahhoz, hogy minél több gyereknek megadathassék ez a lehetőség. Mentse le a formanyomtatványt az alábbi linkről, töltse ki és küldje el postán vagy vigye be személyesen az adóhivatalba esetleg juttassa el nekünk. Köszönjük.

Vakációs erdei óvoda

Vakációs erdei óvodába hívjuk azokat a 3-6 éves kisgyerekeket, akik belekóstolnának a szabadban töltött mozgásos, felfedezős, játékos gyerekkorba! Jelentkezni lehet az őszi, téli, tavaszi hetekre az alábbi űrlap kitöltésével.

Bölcsőde a természetben!

2021 őszétől az erdei óvoda szárnyai alatt egy kis bölcsőde is nyílik a 2-3 év közöttiek számára. A kis létszámú (max 18 gyermek - 3 pedagógus) csoport egy kert és csodás erdő közvetlen közelében biztosítja a legkisebbeknek az egészséges és természet ritmusában történő fejlődést. Szabadban fogunk játszani nap mint nap, kertészkedni, erdőn, mezőn felfedezni, állatokat gondozni és boldogan mocskosak fogunk lenni! A természetben való szabad mozgás és szenzoriális ingerek elengedhetetlen részei a harmonikus fizikai és mentális fejlődésnek, ugyanakkor az egészséges és erős immunrendszer kialakulásának alapjai. A kis korban jelenlévő természet iránti vonzódást, ösztönös kíváncsiságot, növények és állatok iránti gondoskodó viselkedést szeretnénk megerősíteni, mely által ezen kis erdei manókból környezettudatos és boldog felnőtt lesz. .

Beiratkozás

A Peter Pan Forest Kids erdei óvoda évközben is fogad be gyerekeket. Fontos, hogy a család készen álljon az óvodakezdésre. Rövid és hosszú programjaink, teljes és részleges beiratkozási lehetőségek vannak.

Módszertan

Gyerek által irányított játszás általi tanulás (learner-led): a pedagógusok megfigyelik és támogatják a gyerekeket a választott tevékenységeikben és játékformáikban.Tapasztalat általi tanulás: gyakorlati tanuláson alapszik, amely elősegíti a gyermek holisztikus fejlődését. Támogatott kockázatvállalás: fejleszti a gyerekek ellenálló képességét, önértékelését, döntéshozó és problémamegoldó képességét. Környezettudatosság: A gyerekek megismerkednek a természettel és a körülöttük lévő világgal.

Magyar