Beiratkozás

A Peter Pan Forest Kids erdei óvoda évközben is fogad be gyerekeket. Fontos, hogy a család készen álljon az óvodakezdésre. Rövid és hosszú programjaink, teljes és részleges beiratkozási lehetőségek vannak.

Látogass meg!

Szívesen körbevezetjük, beavatjuk, mesélünk magunkról. Vegyék fel velünk a kapcsolatot, illetve Facebook oldalunkon hírdetjük a NYÍLT NAP szerű eseményeinket, ahová szeretettel várunk mindenkit!

Vakációs erdei óvoda

Vakációs erdei óvodába hívjuk azokat a 2-6 éves kisgyerekeket, akik belekóstolnának a szabadban töltött mozgásos, felfedezős, játékos gyerekkorba! Jelentkezni lehet az őszi, téli, tavaszi hetekre az alábbi űrlap kitöltésével.

3,5% támogatás

JÚNIUS 30-ig !

Peter Pan Forest Kids erdei óvoda azt szeretné, hogy minél több gyerek belekóstolhasson a természet adta lehetőségekbe. A folyamatos kintlét, felhőtlen játszás, tér, természet alkalmat ad önmaguk felfedezésére és hozzájárul fejlődésükhöz. Szívesen fogadjuk támogatásod, hogy több nyílt napot tudjunk megszervezni, annak érdekében, hogy több gyereket tudjunk fogadni rendezvényeinkre. Mentsd le a formanyomtatványt az alábbi linkről, töltsd ki és küldd el postán vagy vidd be személyesen az adóhivatalba esetleg juttasd el nekünk. Köszönjük.

Módszertan

Gyerek által irányított játszás általi tanulás (learner-led): a pedagógusok megfigyelik és támogatják a gyerekeket a választott tevékenységeikben és játékformáikban.Tapasztalat általi tanulás: gyakorlati tanuláson alapszik, amely elősegíti a gyermek holisztikus fejlődését. Támogatott kockázatvállalás: fejleszti a gyerekek ellenálló képességét, önértékelését, döntéshozó és problémamegoldó képességét. Környezettudatosság: A gyerekek megismerkednek a természettel és a körülöttük lévő világgal.

Magyar