3,5% támogatás

Sokan rájöttek, hogy csak akkor lehet egy tisztább, élhetőbb, zöldebb jövő, ha gyerekeinket is ilyen szellemiségben neveljük, ezért a Peter Pan székhelye szűkösnek bizonyul. Kérjük önt, hogy adója 3,5%- val járuljon hozzá ahhoz, hogy minél több gyereknek megadathassék ez a lehetőség. Mentse le a formanyomtatványt az alábbi linkről, töltse ki és küldje el postán vagy vigye be személyesen az adóhivatalba esetleg juttassa el nekünk. Köszönjük.

Beiratkozás

A Peter Pan Forest Kids erdei óvoda évközben is fogad be gyerekeket. Fontos, hogy a család készen álljon az óvodakezdésre. Rövid és hosszú programjaink, teljes és részleges beiratkozási lehetőségek vannak.

Vakációs erdei óvoda

Vakációs erdei óvodába hívjuk azokat a 3-6 éves kisgyerekeket, akik belekóstolnának a szabadban töltött mozgásos, felfedezős, játékos gyerekkorba! Jelentkezni lehet az őszi, téli, tavaszi hetekre az alábbi űrlap kitöltésével.

Módszertan

Gyerek által irányított játszás általi tanulás (learner-led): a pedagógusok megfigyelik és támogatják a gyerekeket a választott tevékenységeikben és játékformáikban.Tapasztalat általi tanulás: gyakorlati tanuláson alapszik, amely elősegíti a gyermek holisztikus fejlődését. Támogatott kockázatvállalás: fejleszti a gyerekek ellenálló képességét, önértékelését, döntéshozó és problémamegoldó képességét. Környezettudatosság: A gyerekek megismerkednek a természettel és a körülöttük lévő világgal.

Magyar